Poprzedni temat «» Następny temat
Wywiad z Andrzejem Wiśniewskim, Andrzej Wiśniewski, Czy wyst
Autor Wiadomość
atm
Administrator
aTM

Wysłany: 2010-03-07, 00:06   Wywiad z Andrzejem Wiśniewskim, Andrzej Wiśniewski, Czy wyst

Witam zapraszam do kolejnego mojego wywiadu tym razem z byłym prezydentem Grudziądza Andrzejem Wiśniewskim.

http://egrudziadz.pl/Wywi...w-wyborach.html

Jak do tej pory poprzednie wywiady cieszyły się nawet sporym zainteresowaniem więc niedługo ukażą się kolejne w kolejce oczekują już 2, kilka z nich jest w trakcie przygotowania. Mają na celu przybliżenie opini z różnych dziedzin nie tylko polityki, ale sztuki, sportu... co tydzień kolejny wywiad.

Do tej pory wszyscy zapytani wyrazili zgodę na udzielenie odpowiedzi (nie zawze w pełni po ich myśli), jedynie Prezydent Grudziądza i Vice prezydenci nie udzielili, ani odpowiedzi pozytywnej ani negatywnej. Zapewne z powodu braku czasu. Stram się by pytania były wyważone, ale jak to bywa znajdą się krytycy zawsze z każdej strony. Niemniej informuję że zawsze przygotowywane są one przeze mnie i nie ma na nie wpływu rozmówca w żadnym stopniu. Ma prawo jednak zaproponować pytania (co było by zaznaczone) oraz ma prawo nie udzielić odpowiedzi.

Serdecznie zapraszam.
Anna Wiśniewska.

artix

Wysłany: 2010-06-16, 04:02   

przeczytałem właśnie ten wywiad, przyznaję tak gdzie czytałem już o tym, fakt mógł by być bardziej konkretny trochę wodolejstwo...

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach